Економіка

Житомирська митниця з початку року перерахувала до держбюджету більше 1,5 млрд грн

13 September 2016, 14:29

Житомирська митниця ДФС за вісім місяців 2016 року перерахувала до державного бюджету України 1,57 млрд грн. Цільові показники надходжень митних платежів загального фонду Державного бюджету України за січень–серпень 2016 року виконано на 115 % (+192,0 млн грн).

Про це повідомляють на сайті ДФС у Житомирській області.

«Митницею систематично проводяться робочі зустрічі з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності, в тому числі із іноземними інвесторами, з метою налагодження діалогу між митницею та представниками бізнесу, забезпечення сприяння розвитку зовнішньоекономічних зв’язків, забезпечення повноти оподаткування та надходження митних платежів до Державного бюджету України. Так, у серпні 2016 року на базі Житомирської митниці ДФС відбулись зустрічі керівництва митниці із представниками компаній із Сполучених Штатів Америки - «Kinsel&Co.» та Республіки Індія - Підприємство з іноземним капіталом «Індраяні Оверсіз». Загалом з початку року керівництвом митниці проведено понад 30 особистих прийомів керівників та представників підприємств різних сфер економічної діяльності,» – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 серпня у Житомирській митниці за принципом «єдиного вікна» оформили 315 заявок, що є одним із найкращих показників по Україні.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі