Події

В поліції не підтвердили інформацію про вибухівку в одному з гральних закладів Бердичева

13 September 2016, 15:10

У місті Бердичеві працівники вибухотехнічної служби ГУНП провели огляд приміщення та навколишньої території, де, за інформацією аноніма, було закладено вибухівку. Жодних предметів або речовин, які могли б становити загрозу людям, не виявлено.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Одразу ж після отримання тривожного повідомлення за вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб. Поліцейські огородили по периметру потенційно небезпечну територію, доступ до якої було тимчасово обмежено. Інспектори дорожньо-патрульної служби забезпечували безпеку руху транспорту. Працівники вибухотехнічної служби ГУНП, застосовуючи спеціальні технічні засоби, ретельно оглянули приміщення та навколишню територію. Інформація про подію належним чином зареєстрована», – йдеться у повідомленні.

У головному управлінні Нацполіції області також уточнюють, що наразі тривають заходи зі встановлення особи автора тривожного повідомлення.

Відповідно до чинного кримінального законодавства, за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності передбачено покарання у вигляді ув’язнення від двох до шести років.

Як повідомляв Житомир.info, близько 11:40 13 вересня до поліції надійшло анонімне повідомлення про вибухівку у приміщенні одного з гральних закладів міста Бердичева.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі