Події

У Житомирській області в машині нетверезого водія, який збив корову, знайшли мішок коноплі

14 September 2016, 09:17

У Попільнянському районі 49-річний водій, будучи добряче напідпитку, збив корову. У багажнику його автівки поліція виявила ще й чималий запас коноплі. Чоловікові загрожує адміністративна та кримінальна відповідальність.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Про горе-водія відомо, що він раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків. Нині ж за допущену дорожньо-транспортну пригоду і керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння йому загрожує адміністративне стягнення, а за незаконне перевезення і зберігання наркотичної сировини – покарання за Кримінальним кодексом України», – прокоментував начальник Попільнянського відділення поліції Сергій Рябушенко.

Про ДТП за участю автомобіля Skoda Fabia та домашньої худоби на одній із вулиць селища Попільні до поліції повідомили місцеві жителі. На місце події прибули поліцейські, які встановили, що з коровою на дорозі не розминувся 49-річний житомирянин. Водій уцілів, тварина загинула, а Skoda зазнала суттєвих механічних пошкоджень.

«Своєю поведінкою у правоохоронців, які оформлювали ДТП, керманич викликав обґрунтовані підозри щодо тверезості. Чоловіка було доставлено до лікарні, де за результатами медичного освідування встановлено рівень алкоголю в крові – 2,8 проміле. Окрім того, автомобіль нетверезого винуватця ДТП поліцейські оглянули і виявили у його багажному відділенні поліетиленовий мішок зі щойно зібраними рослинами конопель загальною вагою 2,5 кг», – уточнюють в управлінні Нацполіції області.

Як повідомляв Житомир.info, патрульні поліцейські Житомира затримали чоловіка, який мав при собі наркотичне зілля.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі