Події

Житомирські копи за кілька годин розшукали хлопця, який 4 дні не з’являвся вдома

14 September 2016, 09:22

Уночі 13 вересня працівники патрульної поліції Житомира допомогли батькові розшукати неповнолітнього сина, який не з’являвся вдома вже 4 дні.

Про це повідомила патрульна поліція Житомира на своїй сторінці у фейсбук.

«Сьогодні (13 вересня – ред.) близько 1-ї години ночі перехожий зупинив екіпаж патрульної поліції, що рухався по вулиці Новогоголівська. Чоловік звернувся до поліціантів з проханням допомогти розшукати його неповнолітнього сина, який не з’являвся вдома вже 4 дні. Громадянин скаржився на бездіяльність правоохоронних органів і проявляв довіру до патрульних. В ході бесіди батько надав детальний опис свого сина і зазначив декілька адрес, де, ймовірно, може перебувати хлопець», - йдеться у повідомленні.

Житомирські копи обстежили зазначені вулиці, заїжджаючи у подвір’я кожного з будинків. Через дві години пошуків в районі Київського шосе увагу поліції привернув юнак, який за зовнішнім виглядом був схожий на зниклого.

«Патрульні доправили хлопця за місцем проживання, де на нього вже чекав батько. Після встановлення особи молодика інспектори відвезли обох чоловіків до міського відділу поліції для з’ясування всіх обставин», - інформує поліція..

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2016 року житомирські поліцейські на другий день розшукали 12-річного хлопчика, який пішов з дому та цілу ніч розважався в комп’ютерному клубі.

Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі