Місто

Житомирську «Алею спілкування» з Михайлівської перемістили на бульвар Польський

14 September 2016, 10:52

Житомирську «Алею спілкування» з вулиці Михайлівської вже перемістили на бульвар Польський.

Проект рішення виконавчого комітету «Про переміщення «Алеї спілкування» опублікований 13 вересня на сайті Житомирської мерії. 14 вересня на позачерговому засіданні члени виконавчого комітету проголосували за переміщення «Алеї спілкування» на бульвар Польський.

«У зв'язку з проведенням капітального ремонту вулиці Михайлівської, відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про архітектурну діяльність», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Доручити комунальному підприємству «Зеленбуд» Житомирської міської ради перемістити з вулиці Михайлівської «Алею спілкування» на бульвар Польський з розміщенням елементів благоустрою (малих архітектурних форм), зокрема лав, стилізованих інсталяцій, присвячених символам Житомира, згідно зі схемою, що додається.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.О.Ясюнецького», – йдеться у повідомленні.

У «Зеленбуді» Житомир.info розповіли, що алея залишиться на бульварі Польському.

«Наскільки мені відомо, то після капремонту Михайлівської алея залишиться на бульварі Польському тому, що згідно з новим проектом, там її не має бути», – розповів заступник начальника КП «Зеленбуд» Володимир Савченко.

Як повідомляв Житомир.info, єдина в Житомирі пішохідна вулиця Михайлівська через ремонт 13 вересня була перекрита для руху від Великої Бердичівської до провулку Скорульського. Дерев’яний паркан стоїть і з боку Лятошинського. Рух від вулиці Київської залишається вільним.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі