Місто

У Житомирі оновлений спорт-бар «Кураж» долучається до святкування «Октоберфесту»

15 September 2016, 12:32

У суботу, 17 вересня, в Житомирі відкривається оновлений спорт-бар «Кураж». Відкриття пройде в стилі святкування всесвітньо відомого фестивалю «Октоберфест». Мюнхенська атмосфера, драйвова музика, традиційні та пивні частування, подарунки, нестримні веселощі - це лише короткий перелік того, що вас чекає на вечірці.

Спорт-бар «Кураж» стане  улюбленим  місцем відпочинку житомирян, які люблять переглядати найважливіші спортивні події світу в компанії друзів з келихом прохолодного пива. Тут зустрінуться справжні поціновувачі спорту.

Це саме те місце, де лунатиме емоційне і колективне «Гооол», де офіціанти швидко зорієнтуються і нададуть можливість уболівальникам відсвяткувати таку подію!

Тільки спорт-бар «Кураж» порадує щоденними прямими трансляціями основних спортивних заходів з усього світу. І тільки спорт-бар «Кураж» запропонує своїм відвідувачам багатий асортимент пива і різноманітних закусок.

Спорт-бар «Кураж» - найкраще місце проведення дозвілля. Тут вдасться відчути себе справжнім спортсменом, зануритися в атмосферу позитиву і драйву.

У день відкриття для гостей закладу діють спеціальні святкові ціни. Третій бокал пінного безкоштовно! А також тим, хто дарує закладу спортивний аксесуар. Музичний супровід свята у компанії запального гурту «Retro 21».

В рамках свята відбудеться трансляція бою чемпіона України - Олександра Усика.

Адреса: вул. Львівська, 8 «А». Замовлення столиків за телефоном 0685074734; 0939830310.

Нагадаємо, «Октоберфест» - найбільший пивний фестиваль у світі, який проходить щорічно наприкінці вересня — на початку жовтня і триває два тижні. Свято народилося у Мюнхені в 1810 році, коли на весілля Баварського спадкоємця престолу, кронпринца Людвіга I і принцеси Терези Саксонської були запрошені всі жителі міста. Для народу тоді влаштували гуляння з безкоштовним пивом і кінними перегонами.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі