Події

У зоні АТО під час артилерійського обстрілу загинув військовий з Малина Олександр Гулькевич

15 September 2016, 12:43

У ніч з 13 на 14 вересня біля Зайцевого Донецької області загинув ще один малинчанин – 42-річний боєць 53-ї окремої механізованої бригади Олександр Гулькевич.

Про це Житомир.info повідомили читачі. Військовий комісар Малинсько-Радомишльського об’єднаного військового комісаріату Олександр Сердюк інформацію підтвердив.

«Так. Олександр Гулькевич загинув в результаті артилерійського обстрілу. Є у нього мати, брат приїхав, він служить у 95-й бригаді. Олександр був мобілізований у 6-й хвилі. Щодо похорон – нічого ще не знаємо, тому що тіло ще знаходиться в Дніпропетровську, вирішуються формальності. Плануємо на завтра, але як воно буде – не відомо. З його бригадою зв’язку немає, вони на передовій десь під Зайцевого», – розповів Олександр Сердюк.

Нагадаємо, біля населеного пункту Артема Станично-Луганського району Луганської області 12 вересня загинув військовий 28-ї окремої механізованої бригади Олександр Андросович з села Листвин Овруцького району Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 10 вересня на Донеччині загинув боєць Олександр Снітко з села Гранітне Малинського району Житомирської області.

Фото Олександра Гулькевича зі сторінки ВКонтакті

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі