Події

Житомирянка облаштувала у своїй квартирі порностудію і через інтернет обслуговувала іноземців

15 September 2016, 14:01

Поліцейські 14 вересня провели санкціоновані обшуки у квартирі житомирянки, яка влаштувала у своїй оселі порно студію, яка працювала через інтернет.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Онлайн-порностудія, яку обладнала у власній квартирі 29-річна жителька обласного центру, було викрито завдяки спільним заходам працівників відділу боротьби з кіберзлочинністю в Житомирській області, слідчих і прокуратури м. Житомира. Документування протиправної діяльності житомирянки тривало близько півроку. Через мережу Інтернет жінка спілкувалася з клієнтами-іноземцями у приватних чатах, під час чого демонструвала власне тіло і виконувала їх забаганки. За це отримувала відповідну плату. Задокументоване відповідне відео було направлено правоохоронцями на мистецтвознавчу експертизу, за висновком якої його визнано порнографією. Під час санкціонованих обшуків з квартири-порностудії поліцейські вилучили низку речових доказів, у тому числі комп’ютерне оснащення, вебкамери, мікрофони та інше обладнання й засоби, які використовувалися у щоденній «роботі» житомирянки»,  - йдеться в повідомленні.

Нині триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством «порнозірці» може загрожувати від 3 до 7 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, поліцейські затримали 37-річну жительку Чернігівської області, яка облаштувала в Житомирі бордель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі