Місто

Коментар директора житомирської школи щодо будівництва на прилеглій території нової церкви

15 September 2016, 14:16

На території житомирської школи № 26 за адресою просп. Миру, 59 на Богунії будують церкву, місцеві жителі проти такого сусідства.

Про це в електронному листі Житомир.info написав житомирянин Максим.

«На території школи № 26, м. Житомир (р-н Богуния), баптисти будують церкву, площа приблизно 200 кв. м. Громадяни та місцеві жителі стурбовані таким розташуванням споруди, будуть добиватися всіма методами демонтажу цього об’єкту (через депутатів, за допомогою громадських організацій та засобів масової інформації). Прохання допомогти», - написав читач.

У коментарі Житомир.info директор ЗОШ №26 м. Житомира Ірина Янчук розповіла, що жодного відношення ні до вказаної території, ні до будівництва школа не має.

«Насправді це територія приватного закладу «Європейський університет». Наскільки я знаю, вони продали частину свого приміщення, і ми як школа до цього не маємо жодного відношення. Єдине, що вони (стикаються) з нами стіною: була стіна Європейського університету, і там приміщення недобудоване, а тепер вони добудовують. Колись мала добудовуватися 26 школа, але з 90-х років роботи припинилися. Потім Європейський університет викупив це недобудоване приміщення. А зараз вони частину цього приміщення продали комусь. Ця територія нам не належить. Це не територія школи і не приміщення школи», - розповіла директор.

Як днями повідомляв Житомир.info, через паркан від житомирської школи №8 на приватній землі звели газову заправку. Адміністрація забила на сполох.

Скрін гугл-карти, який надіслав читач 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі