Суспільство

Коростенський завод МДФ забезпечив підшефну школу інструментами для трудового навчання

15 September 2016, 15:03

Оплесками учні школи у селі Поліське зустрічають меценатів. Представники Коростенського заводу МДФ, які здійснюють шефство над школою, цього разу забезпечили необхідними інструментами клас для трудового навчання.

«За сприяння та ініціативи фінансового директора заводу МДФ Самчук Катерини Іванівни, було прийняте рішення закупити інструмент для класу трудового навчання і нам як представникам заводу, колишнім учням цієї школи випала така честь вручати ці подарунки вам. Ми надіємось, що ви, учні поліської школи, після закінчення вузу виберете місцем роботи Коростенський завод МДФ», - сказав начальник фінансово-економічного відділу Коростенського заводу МДФ Роман Коцубайло.

«Починає складатися дуже гарна традиція, тому що сьогодні отримує підтримку від заводу “МДФ” не тільки школа, якій раніше подарували ламінат для підлоги, а зараз - нове обладнання для кабінету трудового навчання. Коростенський завод МДФ допомагає і іншим закладам соціальної сфери нашого району, таким як лікарня,інші школи і заклади культури. Тому дай Боже Вам процвітання, економічного росту, ну і постійної підтримки. Катерині Іванівні великі вітання і подяка», - сказав голова Коростенської районної державної адміністрації Сергій Дмитрук.

І учні, і вчителі дякують благодійникам за обладнання. Кажуть, такий подарунок дуже доречний на початку навчального року. Не приховує радості вчитель трудового навчання. Він роздивляється подарунки і зізнається, досі на уроках праці діти майстрували за допомогою інструментів, яким вже по кілька десятків років.

«Дуже прекрасно, це ж не те, що у нас було три випалювачі на 13 дітей, а зараз кожне дитя буде мати своє місце робоче, свій випалювач. Це прекрасно. Я 50 років працюю в школі і вперше одержую такий подарунок. Дуже вдячний, я просто не можу висловити свого задоволення і подяки людям, які турбуються про школу», - розповів вчитель трудового навчання Олександр Болсунівський.

Вчитель каже, з таким якісним обладнанням його учні зможуть на повну проявити себе. А Коростенський завод МДФ обіцяє і надалі підтримувати школи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі