Місто

На Театральній у Житомирі замінили тріснуту плитку і подякували пильним громадянам за увагу

16 September 2016, 11:52

Тріснуту плитку, яку поклали на вул. Театральній, після розголосу замінили на нову. Перший заступник міського голови Житомира Олексій Ясюнецький 16 вересня особисто перевірив якість роботи, а підрядник пояснив цей випадок людським фактором і пообіцяв, що надалі таке не повториться.

 

«Взагалі про плитку, щоб було зрозуміло і щоб унеможливити будь-які спекуляції, я хочу зазначити, що гарантія виробника - 15 років. Зміст гарантії полягає у заміні плитки. Ця плитка є унікальною в Україні, тому що форма була спеціально замовлена для міста Житомира. Плитка може витримувати вантажівки», - сказав перший заступник міського голови Олексій Ясюнецький.

«Там, де зараз якісь нюанси і недоліки можуть бути, вони будуть всі замінені. Ми в жодному разі не здаємо об'єкт замовнику, поки не буде гарантовано, що воно 15 років простоїть. Замовник може не розбиратися, тому є технічний нагляд, який контролює якість рівня щебеню, якість рівня плитки, тоді підписуються акти виконаних робіт», - пояснює представник підрядника Володимир Заборський.

Оскільки на тріснуту плитку першими поскаржилися небайдужі житомиряни, Олексій Ясюнецький пообіцяв і надалі реагувати на відгуки людей.

«Крім технагляду, є ще пильний громадський нагляд, ми вдячні за таку увагу», - казав він.

«Якщо хтось звернеться до підприємства з журналістів, ми можемо показати фотографії: під час демонтажу асфальту на вулиці Київській було знято асфальт, який лежав просто на піску, тому він постійно ремонтувався, і шар асфальту, я не знаю, за скільки років, було порядка 30 сантиметрів. На сьогодні зроблена основа з різного виду щебеню, ми навіть під час здачі об'єкту можемо дати гарантію, що проїде вантажівка по цій плитці, і вона ніде не просяде», - запевнив Володимир Заборський.

Як повідомляв Житомир.info, нова бруківка, яку 14 вересня почали вкладати на тротуарі по вул. Театральній у Житомирі, виявилася бракованою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі