Місто

«Medibor Beauty»: експерт з омолодження та збереження краси шкіри

16 September 2016, 12:19

Сухість, висипи, втрата еластичності, зморшки, купероз, пігментація — це далеко не весь перелік проблем зі шкірою, що часто стають причиною дискомфорту й невпевненості в собі. Причин цього безліч, проте серед основних — неправильне харчування, вплив довкілля, стреси.

Аби зберегти красу й молодість шкіри, варто вчасно звернутися до фахівця — лікаря-косметолога. В жодному разі не потрібно займатися самолікуванням, оскільки це може призвести до незворотних процесів — проблем, з якими потім складно буде впоратися навіть лікарю.

У Житомирі більшість естетичних проблем шкіри допоможуть вирішити у центрі естетичної медицини «Medibor Beauty». Крім цього, тут надають цілий спектр послуг для омолодження, профілактики старіння й збереження краси шкіри. 

«MediborBeauty»: сучасний центр естетичної медицини

«Medibor Beauty» — центр естетичної медицини та косметології, заснований на базі багатопрофільної клініки «Medibor», що надає кваліфіковану медичну допомогу в Житомирі вже понад 10 років. Це єдиний у місті центр такого типу.

У «Medibor Beauty» надають цілий спектр послуг, що спрямовані на збереження не лише здоров'я, а й краси та молодості шкіри. Так, у косметологічному центрі застосовують новітні методики для лікування й усунення різних естетичних дефектів шкіри обличчя й тіла, серед яких:

· дрібні й глибокі зморшки;

· «гусячі лапки» й мішки під очима;

· зміна овалу обличчя;

· тьмяний, сірий колір обличчя;

· купероз і пігментація;

· сухість шкіри;

· розширені пори;

·  вугрова хвороба;

· новоутворення на шкірі;

· надмірна пітливість;

· постакне, шрами, розтяжки.

Окрім усунення проблем шкіри обличчя й тіла, серед послуг клініки — лікування волосся та шкіри голови.

Також у переліку лікувальних процедур косметологічного центру — різні види масажу:

•  лікувальний;

• антицелюлітний;

• лімфодренажний;

• класичний;

• тренувальний спортивний.

Методики лікування естетичних проблем шкіри у «Medibor Beauty»

Омолодження та корекцію естетичних дефектів шкіри у косметологічному центрі проводять із застосуванням комплексного підходу. Правильне поєднання різних методик, що доповнюють одна одну, — запорука хорошого результату лікування і збереження молодості та краси шкіри надовго. Скажімо, на різні механізми старіння позитивно впливає комбінування професійних процедур для догляду шкіри з апаратними та ін'єкційними методиками.

Для вирішення проблем зі шкірою у косметологічному центрі застосовують новітні ефективні, а головне — безпечні методи профілактики старіння, омолодження, лікування естетичних проблем шкіри та волосся:

•  лазерну терапію;

• біоревіталізацію;

• мезотерапію;

• плазмоліфтинг;

• ботулінотерапію;

• контурну пластику;

• плацентарну терапію.

 Усі процедури в «Medibor Beauty» проводять лікарі-косметологи з вищою медичною освітою. У косметологічному центрі дотримуються умов медичної стерильності, що гарантує гігієнічність та безпечність усіх процедур. Варто також зауважити, що у клініці естетичної медицини «Medibor Beauty» застосовують сучасне європейське обладнання та лише ті препарати, ефективність яких доведена лабораторними дослідженнями та які сертифіковані МОЗ України.

У «Medibor Beauty» кожен має можливість отримати безкоштовну консультацію лікаря-косметолога. Після діагностики стану шкіри та з’ясування очікувань клієнта спеціаліст розробляє індивідуальну комплексну програму лікування та подальшого догляду.

Більше інформації про послуги та ціни косметологічного центру «Medibor Beauty» дізнайтеся на офіційному сайті клініки.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі