Місто

Приватний підприємець відремонтує прибудинкові майданчики за 7 адресами в Житомирі

16 September 2016, 13:04

Приватний підприємець Петросян Едгар Онікович визначений переможцем принаймні трьох серпневих і чотирьох вересневих тендерів на проведення ремонту асфальту прибудинкових територій та проїздів в Житомирі.

Про це свідчать результати онлайн-аукціонів на ProZorro.

Так, у вересні 2016 року управління житлового господарства Житомирської міської ради закупило у ФОП Петросяна Е. О. щонайменше чотири ремонти прибудинкового асфальту за адресами вул. Східна, 81, вул. Довженка, 62, вул. Князів Острозьких, 110 та 104 в Житомирі. Вартість кожного становить від 184 тис. грн до 270 тис. грн, загальна вартість склала 862 тис. 196 гривень.

Також, згідно з даними Антикорупційного монітору, Едгар Петросян  виграв принаймні три аналогічних тендери в серпні 2016 року: з ремонту покриття на майдані Польовому, 13, 15, та на вул. Вітрука - Майдан Польовий, 7, усього на 853 тисячі гривень. Індекс ФОКС (формалізованих ознак корупційної складової) ФОП Петросян Е. О. склав 51%.

Згідно з умовами договору, підрядник зобов’язується своїми силами і засобами виконати ремонтно-будівельні роботи на об’єктах.

Як повідомляв Житомир.info, на початку 2016 року нардеп від Житомира Борислав Розенблат виділив один мільйон гривень на асфальтування провулків та проїздів і через деякий час продовжив конкурс на найгірший провулок. Нещодавно в Житомирській ОДА визначили склад робочої групи, яка «просуватиме» систему ProZorro.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі