Політика

Позитивні емоції, радість та свято дарували депутати ВО «Батьківщина» Кропивницькі мешканцям Корбутівки та Мальованки

17 September 2016, 18:10

17 вересня біля Свято-Юріївської церкви, що на Корбутівці, відбулося велике свято - День Корбутівки та Мальованки, яке стало вже традиційним. Цей день, започаткований родиною Кропивницьких - депутатів обласної та міської  ради Володимира та Людмили, проходить уже другий рік поспіль.

У програмі свята організатори передбачили багато веселощів та радощів для дітей, святковий ярмарок, велику концертну програму, в якій брали участь всі творчі колективи та садочки і школи мікрорайонів Корбутівка та Мальованка, політеху, професійного ліцею сфери послуг. 

Солодка вата, безкоштовне морозиво, борщ з пампушками, електронні машинки, аніматори та різноманітні майстер-класи для дітей та їх батьків – і це далеко не повний перелік розваг, які чекали на присутніх житомирян. Організовано продуктовий ярмарок, який користувався неабияким попитом у дорослих, натомість намети із солодощами більше атакували дітлахи. 

«Весь мій двір тут. Ми тут уже дві години - на батуті настрибались. Займаємо чергу зараз на розмальовку хною, потім обличчя, потім плести із соломи будемо. Класне свято, мені дуже подобається», - ділиться враженнями Діана, поки учениця професійного ліцею сфери послуг заплітала косички.

Під час перукарського сеансу її товариш показав власноруч змайстрований солом'яний оберіг. І радощам дітей не було меж.
Кожен бажаючий мав змогу взяти участь у майстер-класах з бісероплетіння, витинанки, розмалювання хною, виготовлення ляльки-мотанки, оберегів та ангелів із соломи. Майже цілий день мешканці мікрорайону мали змогу відпочити і насолодитися творчістю дітей, які безперервно виступали з концертними номерами. 

«Нам дуже подобається це свято. Ми вже другий рік сюди ходимо і, чесно, ми його чекаємо», - говорить житомирянка Анна.  

«Насправді не ми свято робимо, а наші з вами діти. Ми всі разом робимо це свято, а не тільки родина Кропивницьких. Хочемо подякувати всім закладам, які приєдналися, батькам, бабусям та дідусям, які з радістю дивляться на щасливі обличчя своїх дітей та онуків. Я їх чудово розумію, адже дякувати Богу, теж є дідусем. Свято вдається, тому що всі радіють і ми відчули себе як одна сім”я, бо ми і є одна родина», - зазначив у привітальному слові до громади Володимир Кропивницький. 

Володимир з дружиною Людмилою побажали всім присутнім Божої благодаті, хороших правителів, матеріальних статків, позитиву, миру та вдячності за чисте небо над Житомиром. Адже у цих складних для країни умовах ми маємо об’єднуватися і бути більш чуйними один до одного. Велику подяку висловили також і партнерам заходу – «Ласунці», «Маші і ведмідь», «Рукавичці».
Головним гостем свята став Артем Кондратюк, який виконав улюблену пісню житомирян «Мій Житомир», який і завершив святкову програму. 

 

Прес-служба Володимира Кропивницького

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі