Місто

Заява гендиректора ПрАТ «Житомирський меблевий комбінат»: Микола Бірюченко і Микола Бірюченко – це дві різні фізичні особи

19 September 2016, 14:50

На адресу редакції 19 вересня надійшов лист від генерального директора ПрАТ «Житомирський меблевий комбінат» щодо інформації, викладеної в публікації «Через паркан від житомирської школи на приватній землі звели газову заправку, влада занепокоєна».

Микола Володимирович Бірюченко, керівник ПрАТ, вимагає спростувати інформацію про те, що він і керівник та співзасновник ТОВ «Глобал Газ» Микола Володимирович Бірюченко – це одна й та сама особа.

«Необхідно зауважити, що автор допустив некоректне та неправдиве твердження, так як це абсолютно дві різні фізичні особи (за своїми біологічними ознаками), які є однофамільцями. Для виявлення того, що це дві різні фізичні особи, автор статті може особисто звернутися як до Генерального директора ПрАТ «ЖМК» Бірюченка Миколи Володимировича, так і до керівника і співзасновника ТОВ «Глобал Газ» і впевнитися, що це дві різні фізичні особи, перш ніж стверджувати протилежне», - йдеться у заяві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі