Події

У Житомирській області двоє чоловіків побили 81-річного дідуся, бо не знайшли в будинку грошей

19 September 2016, 15:40

18 вересня в одному з сіл Коросишівського району невідомі ввірвались до оселі літнього чоловіка й жорстоко побили господаря, вимагаючи грошей. Крики пенсіонера почули сусіди и кинулись йому на допомогу. Нападників, яким вдалось втекти від розгніваних людей, затримали поліцейські цього ж дня. Нині обидва під вартою.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 15.00 до будинку самотньо проживаючого 81-річного чоловіка вдерся невідомий, який почав вимагати гроші. Як згодом з’ясується, його напарник залишився чатувати на вулиці, аби ніхто сторонній випадково не зайшов до двору. Дідусь, зрозумівши серйозність намірів нападника та реальність його погроз розправи, спробував вибратись з будинку, однак незнайомець збив його з ніг просто на порозі оселі і почав бити. Крики пенсіонера почули сусіди, які кинулись до двору старенького. Нападники, побачивши людей, розбіглись у різні боки. Втім одного з молодиків місцеві впізнали й розповіли про це прибулим за викликом поліцейським. Парубка розшуківці затримали за кілька годин потому під час спроби втекти до іншого населеного пункту. Свою причетність до розбою молодик не заперечував. Йому 19 років і він є жителем цього ж села. За його словами, вони із спільником сподівались відібрати у пенсіонера заощадження, однак знайшли у будинку лише старенький мобільний і накинулись на літнього чоловіка. Згодом потерпілого із забоями та травмами голови без свідомості було госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 32-річний житель Баранівського району Житомирської області, перебуваючи у нетверезому стані, у пошуках легкої наживи вдерся до обійстя своїх односельчан. Кількома ударами ножа позбавив життя господаря та поранив його 82-річну матір, забравши з будинку мобільний телефон і тисячу гривень.

Фото ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі