Політика

Нардеп від Житомира Борислав Розенблат судиться з Наталією Циганчук через бурштин

20 September 2016, 09:52

Андрушівський районний суд Житомирської області 21 вересня розгляне справу за позовом народного депутата України Борислава Розенблата до Наталії Циганчук, яка в прямому ефірі популярного ток-шоу озвучила неправдиву інформацію, що зашкодила честі, гідності та діловій репутації нардепа.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба нардепа.

«25 березня 2016 року Борислав Розенблат був запрошений у студію «Шустер Live»для обговорення проблеми незаконного видобутку бурштину. Під час прямого включення з Олевська виступила Наталія Циганчук. Ця жінка озвучила неправдиву інформацію про те, що народний депутат володіє 92 гектарами землі в селі Лопатичі Олевського району і саме тому він зацікавлений, щоби законопроект про легалізацію бурштину був прийнятий. У свою чергу Борислав Розенблат заявив, що інформація, озвучена Циганчук, є брехнею, але він готовий скласти мандат депутата Верховної Ради, якщо вона зможе навести докази зворотнього. Проте Наталія Циганчук не вибачилась і не спростувала інформацію, яку озвучила у прямому ефірі ток-шоу. Пояснити свою позицію вона зможе на засіданні суду, яке відбудеться в приміщенні Андрушівський районний суд Житомирської області 21 вересня об 11.00. № Справи: 272/542/16-ц.  Суддя Чуб І. А», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, після ефіру 25 березня нардеп Борислав Розенблат заявив, що чекає вибачень та обіцяє скласти мандат, якщо найдуть хоч 1 га його землі в Олевському районі. 10 червня Андрушівський районний суд Житомирської області розглянув позовну заяву Борислава Розенблата та призначив та попередній розгляд справи  на 05.07.2016 р.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі