Події

Генпрокуратура викрила в Житомирській області нелегальне підприємство з обробки деревини

21 September 2016, 09:20

Генеральна прокуратура України спільно із головним управлінням контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки Служби безпеки України вжито заходів щодо протидії незаконної вирубки лісонасаджень та експорту деревини.

Про це повідомляють на сайті Генпрокуратури України.

«Так, викрито та задокументовано діяльність організованої групи осіб з міжрегіональними зв’язками, які транспортували та переробляли деревину для подальшої реалізації через митну територію України за завідомо неправдивими документами. Завдяки злагодженій роботі у ході проведення обшуків на незаконно створеному підприємстві по обробці деревини на території Житомирської області знайдено та вилучено понад 850 куб метрів лісоматеріалів вартістю близько 2 млн грн,» – йдеться у повідомленні.

З метою забезпечення відшкодування завданої шкоди та надходження грошових коштів до бюджету до суду подано клопотання про арешт вказаного майна та деревообробного обладнання.

Наразі слідчі дії тривають, встановлюються інші факти протиправної діяльності по вирубці та експорту деревини.

Фото з сайту Генпрокуратури України

Як повідомляв Житомир.info, співробітники Управління Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією ліквідували на околиці села Івниця Андрушівського району Житомирської області підпільну пилораму з переробки незаконно вирубаної деревини.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі