Політика

Цього року в Житомирській області вже зареєстрували три нові газети та шість осередків політичних партій

21 September 2016, 13:25

З початку 2016 року в Житомирській області зареєстрували три нових друкованих видання та шість осередків політичний партій.

Перелік зареєстрованих друкованих ЗМІ та реєстр структурних утворень політичних партій опубліковані на сайті головного територіального управління юстиції у Житомирській області.

Починаючи з вересня 1993 року територіальне управління юстиції у Житомирській області зареєструвало 253 структурних утворення політичних партій, з який у поточному році – шість: обласна організація політичної партії «Патріоти України», керівник – Купрієнко Ольга Сергіївна; обласна організація політичної партії «Опозиційний союз», керівник – Денисюк Ольга Петрівна; обласна організація політичної партії «Майбутнє країни», керівник – Брухтій Ігор Олексійович; обласна регіональна парторганізація політичної партії «Рух за Україну», керівник – Кукелко Валентина Олегівна; обласна партійна організація політичної партії «Республіканська партія», керівник – Якімов Андрій Валерійович; обласна регіональна парторганізація політичної партії «Народна правда», керівник – Дубров Артем Станіславович.

До речі, в переліку є лише два записи про прийняття рішення про скасування запису в реєстрі (припинення діяльності): з 28.08.2015 р. в Житомирській області не діє обласна організація Комуністичної партії трудящих, з 28.09.2015 – обласна партійна організація політичної партії «Русичи».

Станом на 08.04.2016 року обласним управлінням юстиції зареєстровано 245 друкованих засобів масової інформації, з них три – у поточному році: «Життя району», «Наш Бердичів» та «Атошник».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі