Місто

Молодіжна команда МФК «Житомир» зіграла внічию з ФК «Діназ» з Вишгорода

22 September 2016, 11:36

Перший матч молодіжної команди МФК «Житомир» проти ФК «Діназ» 21 вересня у рамках Всеукраїнських змагань з футболу серед команд юніорів U-19 завершився безрезультатною нічиєю. Обидві команди мали по кілька небезпечних моментів у нападі, але завдати вирішальному удару заважали то погана якість газону, то впевненість і удача воротарів житомирян та вишгородців. Турнір серед команд юніорів це непогана нагода підготувати молодих футболістів, які щойно закінчили футбольні ДЮСШ, до гри в дорослих чемпіонатах. Президент МФК «Житомир» Руслан Павлюк впевнений, участь молодіжної команди МФК дозволить молодим спортсменам проявити себе і згодом потрапити до основної команди.

«Для нас найголовніше, що ця команда почала існувати, почали грати. Це найближча наша підмога, підмога основній команді. Дві хвилини сьогодні себе хтось проявив би, а можливо і проявив на думку тренера, і завтра він вже буде грати в основній команді. Оце і є сьогодні принцип цієї молодіжної команди. Тому можливо хтось сьогодні набрався досвіду і завтра ми його побачимо в основній команді», - розповідає президент МФК «Житомир» Руслан Павлюк.

Гості створили кілька небезпечних моментів біля воріт юніорів МФК, і лише майстерність воротаря житомирян Олександра Бурли врятувала господарів поля від пропущених м’ячів. Тренер футбольного клубу «Діназ» певний, старт турніру його команда провела впевнено, і додає: його підопічні могли би проявити себе краще, але цьому завадила погана якість газону на житомирському стадіоні.

«Старт, можна сказати, відмінний. Ми на виїзді зіграли 0:0. Моменти були в обох команд. Звичайно, поле залишає бажати кращого. Було б набагато цікавіше, якби був хороший газон. Команда готова, але ми, тільки місяць як почали тренуватися, тільки зібрали склад. А так по грі - будемо дивитися, будемо аналізувати. А Житомиру я побажаю удачі, добра команда», - каже тренер ФК «Діназ» U-19 Микола Слободенюк.

У тренерському штабі житомирян переконані – якщо вдало побудувати тренувальний процес, то вже найближчим часом юніорський склад команди покаже більш впевнену гру.

«Нема ще зіграності, у нас сьогодні в перший раз ми в такому складі. деякі хлопці в роздягальні тільки познайомилися. І то, я не знаю чи вони запам'ятали імена один одного. Є, звичайно, не зіграність. Працюватимемо над цим на тренуваннях. Якщо хлопці будуть ходити, якщо будуть тренуватися як годиться, то я думаю, що ми повинні зміцніти», - розповідає тренер МФК «Житомир» U-19 Сергій Гвоздь.

Наступний матч молодіжна команда МФК «Житомир» зіграє в наступну середу 28 вересня на виїзді проти футбольного клубу «Арсенал» із Білої Церкви.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі