Політика

Заява житомирського міського осереду партії Об’єднання «Самопоміч» щодо нібито звільнення Наталії Чиж з посади керівника фракції

23 September 2016, 19:58

 22 вересня ряд засобів масової інформації розповсюдив інформацію про звільнення Наталії Чиж з посади керівника фракції «Самопомочі» у Житомирській міській раді. Офіційно інформуємо, що дана інформація не відповідає дійсності. 

В місцевому осередку дійно відбуваються непрості внутріпартійні дискусії, живе демократичне життя, подробиці якого стають відомі громадськості. Ми відкриті до суспільства і не приховуємо ані своїх досягнень, ані проблем. 23 вересня до Житомира прибули представники центрального керівництва партії, аби розібратись в ситуації. 
 
За підсумками тривалого обговорення виконавчий комітет Об’єднання «Самопоміч» відмінив неправомірне рішення про усунення Наталії Чиж з посади керівника фракції (відповідно до партійного положення такі рішення ухвалюються як мінімум 2/3 фракції). 
 
«На нас будуть тиснути за нашу принципову позицію в місті, підкупляти посадами і грішми. Можливо не всі витримають це випробування. В такі моменти проявляються всі сторони людей», - заявив керівник міського осередку Об’єднання «Самопоміч» Олександр Рибак.

Прес-служба житомирського міського осереду партії Об’єднання «Самопоміч»
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі