Місто

Житомирське ТТУ готове прийняти на роботу 50 працівників

26 September 2016, 15:15

У Житомирське трамвайно-тролейбусне управління Лілія Кондратюк прийшла влаштовуватись на роботу. Раніше жінка працювала касиром у перукарні, тепер хоче стати кондуктором.

«Хочу працювати кондуктором, працювати треба, гроші заробляти треба. Все, що від мене буде залежати, я все буду виконувати. Зі 100 грн можна здачу порахувати і віддати», - каже Лілія Кондратюк.

Нині у ТТУ працює 194 кондуктора і 186 водіїв, але на підприємстві кажуть, у зв’язку з поповненням рухомого складу, їм ще потрібні працівники.

«На сьогодні ми готові прийняти близько 20 кондукторів, водіїв ми навчаємо самі, на сьогодні ми вчимо 6 чоловік, але це дуже мало, тому що 6 чоловік ми отримаємо через 6 місяців. Нам, як мінімум, потрібно чоловік 10-15», - каже директор ТТУ Андрій Нечуйвітер.

Ще 10-15 людей готові взяти на посади майстрів та електриків, адже підприємство планує щороку проводити ремонт щонайменше 20 тролейбусів.

«У ті капітально відремонтовані тролейбуси, які плануємо наростити кількість, потрібно забезпечувати людьми. Тобто можливість працювати, можливість заробляти є, є розуміння міської ради про соціальну значущість комунального підприємства для міста. Ми сьогодні маємо план і програму по тому, як змінити громадський транспорт, як змінити його якісний і кількісний параметри, тому запрошуємо всіх, хто готовий бути дотичним до цього процесу приходити сьогодні на підприємство, влаштовуватися на роботу, працювати. І не лише нарікати, що у місті нічого не міняється, а безпосередньо долучитися до цих змін», - говорить заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Про умови роботи на підприємства розповідають його працівники.

«Я працюю з січня цього року, я 34 роки працювала бухгалтером, останні 18 років - головним бухгалтером, але так сталося, що наше підприємство припинило свою діяльність. І нас скоротили всіх. Прийшла сюди і мені сподобалось. Кожен день спілкуєшся з людьми, працюєш для людей, офіційне працевлаштування, гідна заробітна плата, мені цікаво і я йду на роботу з задоволенням», - каже кондуктор Валентина Опанасюк.

Пані Олена працює у ТТУ 18 років. У складні для підприємства часи ненадовго змінювала роботу, але згодом повернулася.

«Тут зарплата стабільна, лікарняне оплачують, соцпакет повний, відпустка теж по графіку йде, якщо людина хоче заробити, у нас же багато буває у відпустках, на лікарняних багато, значить можна вийти з вихідного, можна навіть у дві зміни вийти, поробити. Хто хоче заробити - виходять і роблять. Є план - є премія, хоч вона у нас невелика, але обіцяють, що вже дві премії буде. Кажуть, що ще буде доплачуватись 300 гривень. Ну побачимо», - говорить кондуктор Олена Осадча.

З питаннями щодо працевлаштування усі бажаючі можуть звертатися у відділ кадрів ТТУ.

Адреса: вулиця Вітрука, 11. Тел.: 33-19-28, 093-312-96-92

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі