Місто

Житомирська команда «КРОШУ» посіла друге місце у змаганнях з веслування на човнах-драконах

27 September 2016, 10:15

Команда «Кромберг енд Шуберт» вперше взяла участь у спортивному фестивалі «Поліський дракон» в Житомирі. «КРОШУ» готувався до змагань з веслування на човнах-драконах 2 місяці. Усі 25 учасників отримали купу позитивних емоцій і вражень.

«Емоції просто зашкалюють. Не передати той енергетичний заряд, який я отримала від участі у змаганнях. Наш результат – це заслуга кожного з нашої команди, ми були наче годинниковий механізм. Здавалося, вже сил немає, але завдяки товариському плечу та підтримці ми не здалися і показали хороший результат. Я з дитинства займалася спортом, але веслування для мене стало новим приємним відкриттям. Підтримка глядачів, наша команда – все просто супер!», - ділиться враженнями від участі в «Драгонбоат» Влада Лапка, майстер виробничого навчання «Кромберг енд Шуберт».

«КРОШУ» посіли почесне 2-е місце у загальному заліку, поступившись команді агроколеджу «Колос». У запливі на 250 метрів «КРОШУ» став третім, у запливі на 100 метрів команда посіла також 2-е місце.

«Це заслуга всієї команди, кожного з 25 чоловік. Всі поставилися дуже відповідально не тільки до змагань, але і до самих тренувань. Адже ніхто нічим подібним до цього не займався, на першому тренуванні ми взагалі не знали, що робити і як робити. Почали з того, що займалися двічі на тиждень, а потім настільки захопилися процесом, що тренувалися тричі на тиждень. Змінювали позиції, відпрацьовували ритм, адже індивідуально в такому виді спорту не можна змінити хід, якщо один не попадає ритм – нічого не буде. Саме завдяки позитивному настрою і злагодженій роботі ми досягли таких високих результатів», - говорить капітан команди «КРОШУ» Богдан Сацик, начальник зміни виробництва «Кромберг енд Шуберт».

Богдан був недаремно обраний капітаном команди – він користується авторитетом, активний і позитивний, вміє згуртувати команду, підбадьорити та змотивувати.

Виступ команди довів, що «Кромберг і Шуберт» працює, як єдиний злагоджений механізм. «КРОШУ» і надалі планує посилено тренуватися і досягати ще кращих результатів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі