Події

Житомирські поліцейські розповіли про ще один випадок травмування дитини у школі

28 September 2016, 12:51

20 вересня у Новограді-Волинському, а 22 вересня – у Баранівському районі дві учениці початкових шкіл травмувалися у приміщенні навчальних закладів. В обох випадках тривають перевірки обставин. Діти знаходяться у лікарнях.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 8.20 учениця 2-го класу на уроці фізкультури в одній зі шкіл м. Новограда-Волинського, виконуючи стрибок, впала та травмувалась. Згодом лікарі діагностували у дівчинки перелом двох кісток правої руки. Із заявою про цю подію до поліції звернулась мати дитини. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 137 (Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) Кримінального кодексу України. Встановлюються усі обставини події. За кілька днів у смт. Першотравенську у приміщенні школи 7-річна дівчинка травмувалась на сходах. У важкому стані дитину було доставлено до обласної дитячої лікарні. Поліцейські Баранівського відділення поліції у ході першочергових заходів попередньо з’ясували, що дитина травмувалась близько 14.30, не втримавшись на перилах східців, з яких з’їжджала. Нині ця інформація додатково перевіряється. В обох випадках діти були доставлені до медичних закладів, де їх очікує тривале лікування», – йдеться у повідомленні.

Відтак правоохоронці нагадують батькам та педагогам про необхідність щоденних настанов дітям щодо безпечної поведінки у побуті, громадських місцях, на дорогах. Від неприємної випадковості ніхто не застрахований, але ваші постійні застереження та інші заходи можуть звести ризик таких ситуацій до мінімуму.

Як повідомляв Житомир.info,  22 вересня у селищі Першотравенськ Баранівського району семирічна школярка місцевої школи, впавши з другого поверху сходинкового майданчика, у важкому стані потрапила до реанімації Житомирської обласної дитячої лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі