Місто

Фішкою фестивалю «У пошуках Made in Ukraine» у Житомирі стане зона фермерів та фудкорт

29 September 2016, 10:01

У Житомирі на фестивалі «У пошуках Made in Ukraine» 1-2 жовтня на Новому бульварі можна буде придбати органічну продукцію від фермерів, спробувати страви на фудкорті і купити різні товари українських виробників.

Про це Житомир.info повідомили організатори фестивалю.

«По-перше, особлива гордість фестивалю – це зона фермерів, що презентуватимуть свою органічну продукцію в Житомирі. Це ті люди, що своєю працею розвивають сільське господарство в Україні, і команда фестивалю У пошуках Made in Ukraine дуже радіє можливості познайомити жителів Житомира із українським фермерством. По-друге, житомирянам варто чекати на фудкорт – адже з фестивалем приїдуть найсмачніші в Україні чебуреки від Майстерні Чебуречної Справи, найсмачніші чорні бургери від Афробургеру та чудовий м’ясний стріт-гриль від майстрів своєї справи Babooshka та У Ґаздині.

Традиційні чаї та трав’яні збори представить Поліський чай, а смачної кави можна буде спробувати та купити у Філіжанки. Дорослі відвідувачі точно оцінять смачнющі козині сири від ферми Бабині кози, а разом із в’яленими томатами від бренду Українські В’ялені Помідори вони перетворюються на справжній делікатес! Ну а дітям – карамель від Lol&Pop, сушки від Веселого колобка та корисний мед із Бджолиної лавки.

Окрім того, під час фестивалю можна буде купити все, що завгодно: одяг, взуття, білизну, панчішні вироби, спортивний одяг та товари, патріотичний одяг і вишиванки, косметику і парфумерію, побутову хімію, дитячі товари, товари для дому – текстиль, посуд, продукти харчування та напої.  Для дітей працюватимуть аніматори. Організатори фестивалю обіцяють широкий асортимент товарів за прийнятними цінами, а деякі учасники вже підготували спеціальні пропозиції для житомирян», – йдеться в повідомленні.

Дата проведення фестивалю «У пошуках Made in Ukraine. Привіт, Житомир!» — 1-2 жовтня 2016 р., час роботи — с 10:00 до 20:00. Вхід безкоштовний. Ідеолог та організатор фестивалю – журналіст Юлія Савостіна.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на фестивалі «У пошуках Made in Ukraine» свою продукцію планують представити 75 українських виробників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі