Події

Вночі з подвір’я житомирянина викрали трактор, поліція розшукує злодія

30 September 2016, 10:41

Повідомлення про крадіжку з подвір’я житомирянина трактора надійшло до поліції уранці 29 вересня. Нині працівники поліції встановлюють обставини та розшукують викрадача.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 07.00 години до чергової частини Житомирського відділу поліції звернувся 41-річний житель обласного центру із повідомленням про викрадення упродовж ночі малогабаритного «Kubota». На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, працівники якої з’ясували, що зловмисник вільно потрапив на подвір’я заявника та викрав вказану техніку. У рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, правоохоронці встановлюють особу крадія та розшукують трактор. Викрадачеві загрожує покарання у вигляді штрафу від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження чи позбавлення волі на строк від 3 до 5 років», - йдеться у повідомленні.

В інтернеті такий мінітрактор можна придбати від 7. 700 тисяч євро.

Як повідомляв Житомир.info, у Новограді-Волинському Житомирської області 12 серпня двоє хлопців викрали з подвір’я місцевої жительки автомобіль, аби покататися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі