Політика

Житомирська міська організація Радикальної Партії Олега Ляшка провела звітно-виборчу конференцію

30 September 2016, 20:55

30 вересня 2016 року в готелі «Україна» відбулась звітно-виборча конференція Житомирської міська організація Радикальної Партії Олега Ляшка. В конференції прийняли участь: голова Житомирської обласної організації РПЛ – Ілля Смичок та делегати від Житомирської міської, Богунської, Корольовської районних організацій, Журналісти та громадські журналісти.

Одним з головних питань було – звіт голови Житомирської міської організації РПЛ Олександра Раковича.

«За період мого головування було відкрито офіс міської організації партії та налагоджено роботу з депутатським та партійним складом. В лави партії було прийнято 25 осіб. Члени та активісти міської організації партії прийняли участь у всеукраїнських акціях РПЛ: «За підвищення мінімальних закупівельних цін на молоко», «Збір підписів за розслідування офшорів Президента» та «Проти підвищення тарифів на послуги ЖКГ». Проводилося систематичне розповсюдження партійного вісника «Боротьба» у м. Житомирі.

Крім того депутати та активісти міської організації приймали активну участь у спортивних та соціально-значимих подіях міста, таких, як «Кольоровий забіг» до Дня молоді та Космомарафон до Дня міста Житомира та благодійних проектах таких, як Рекорд доброти.

 Депутатами нашої фракції зі мною на чолі, було ініційовано прийняття Житомирською міською радою рішення про накладення мораторію на підвищення тарифів з оплати житлово-комунальних послуг та звернення до Президента України про будівництво фонтану на р. Тетерів, яке підтримали своїми підписами більше 10 тисяч житомирян. Мною було ініційовано звернення до житомирської міської ради щодо повернення великих платників податків у м. Житомир для збільшення надходжень до місцевого бюджету, а також ініційовано звернення про запровадження режиму руху транспорту за режимом «Зелена хвиля» по центральних вулицях м. Житомира.

Важливою складовою у здійсненні депутатської діяльності вважаю роботу з громадянами. Щосереди депутатами РПЛ проводився прийом громадян. В результаті отриманих звернень та вжитих заходів вирішено ряд проблемних питань мешканців м. Житомира. Забезпечений розгляд заяв та звернень виборців. Прийнято та розглянуто по суті 37 звернень.

На завершення хочу сказати, що ситуація яка склалася після звинувачень лідера Радикальної Партії Олега Ляшка на мою адресу була для мене вкрай неприємною та несподіваною. Статут партії та розпорядження керівництва завжди мною виконувалися. Щодо відірваності від громадян та ігнорування їхніх проблем заявляю, що всі звернення, які надходять до мене розглядаю та в межах депутатських повноважень намагаюся вирішувати болючі для житомирян проблеми. Ніяких корупційних схем під прикриттям депутатського мандату не створював, а про наявні конфлікти інтересів при голосування у раді завжди заявляв та участі в таких голосуваннях не приймав», - повідомив Олександр Ракович.

«Особисто я знаю Олександра Івановича не один рік. Як керівник обласної організації хочу відмітити його організаторські здібності і потужну роботу та втілення радикальних ідей в місті Житомирі. З приводу ситуації, що склалася було проведено внутрішньопартійне розслідування, в ході перевірки жодних порушень з його сторони не виявлено. Сьогодні я хочу запропонувати колегам, однопартійцям знову вибрати головою Житомирської міської організації РПЛ Олександра Раковича», - наголосив голова Житомирської обласної організації РПЛ Ілля Смичок.

В ході голосування було одноголосно підтримано кандидатуру Олександра Івановича Раковича на посаду керівника міської організації.

Прес-служба Житомирської міської організації Радикальної партії Олега Ляшка

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі