Події

В аеропорту «Бориспіль» затримали житомирянина, який поранив чоловіка в Києві і намагався втекти до Анталії

2 October 2016, 11:35

У Києві протягом кількох годин затримали житомирянина, підозрюваного у замаху на вбивство чоловіка.

Про це 2 жовтня повідомляє відділ комунікації поліції Києва

«Зловмисник під час конфлікту у закладі на проспекті Перемоги у Шевченківському районі столиці кілька разів вистрілив у чоловіка. У результаті потерпілого із вогнепальними пораненнями доставили в лікарню. Повідомлення про стрілянину на пр. Перемоги у Шевченківське управління поліції надійшло вчора о 13:40. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Зі слів очевидців правоохоронці з’ясували, що у потерпілого виник конфлікт із невідомим чоловіком, який у результаті здійснив кілька пострілів із невстановленої зброї і втік», - інформує поліція.

Потерпілого, 41-річного киянина, доставили до лікарні. Йому надали необхідну медичну допомогу. Зі слів лікарів, у нього вогнепальні поранення пахової ділянки та обох ніг. Під час огляду місця події вилучені стріляні гільзи, які відправили для проведення експертизи. Поліція опитала свідків та очевидців інциденту, а також персонал закладу, де відбулася стрілянина.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

«Через кілька годин після злочину працівники Шевченківського управління поліції спільно зі співробітниками оперативно-розшукового відділу окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Державної прикордонної служби України та управління Служби безпеки України затримали підозрюваного в аеропорту «Бориспіль». Зловмисник, а це – раніше судимий 24-річний житель Житомирщини, намагався через Стамбул втекти до Анталії», - повідомляє поліція Києва.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вину у скоєнні злочину він визнав. За вчинене правопорушення йому загрожує до 15-ти років ув’язнення. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Фото відділу комунікації поліції Києва

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі