Політика

Павло Дзюблик закликає жителів Житомирщини вносити свої пропозиції щодо проведення засідання Комітету ВР з питань екології

3 October 2016, 11:01

Громадськість Житомирщини має можливість долучитися до розробки  порядку денного виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Про це повідомив на свої сторінці у Facebook, ініціатор проведення засідання, народний депутат України фракції «Народний фронт» Павло Дзюблик.

«Так як питання дотримання екологічного законодавства є болючим для нашої області на стільки, що кількість людей, які професійно або на громадських засадах займаються викриттям злочинної діяльності певних осіб, збереженням та відновленням живої природи після втрат сягає сотень, я не хочу нав'язувати своє бачення проведення засідання, а попросив би громадськість акумулюватися і не втратити цю можливість, а у повній мірі стати розробником порядку денного та учасником цього заходу. Чи не вперше громадські активісти, усі небайдужі жителі Житомирщини можуть вказати на доцільність розгляду саме того чи іншого питання з цікавої для них теми профільному Комітету Верховної Ради України. Тому, чекаю на Ваші пропозиції щодо засідання! Окрім ряду іншої, прошу надавати інформацію про відомі Вам факти незаконного видобутку корисних копалин у Житомирській області, але з конкретизацією: Що? Де? та Ким?», - написав парламентар.

За інформацією Павла Дзюблика, дане засідання, відповідно до плану роботи Комітету, відбудеться вже восени, на території Житомирської області.

Тож свої пропозиції ви можете залишити за телефоном (0142) 42 – 25 – 42 або надсилайте їх на електронну пошту: Dziublyk.Pavlo@rada.gov.ua.

Прес-служба «Народного фронту»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі