Місто

У Житомирі знайшли молодят, яких на Покрову одружуватимуть всім містом

3 October 2016, 14:23

 У Житомирі обрали пару, чиє весілля на Покрову пропонують відгуляти всім бажаючим.

Про це 3 жовтня повідомила прес-служба Житомирської міської ради. 

«Покровське весілля на Замковій горі відбудеться вже 14 жовтня 2016 року за участю справжніх молодят Ганни та Сергія. Одруження відбудеться за прадавніми українськими традиціями та обрядами. Одружимо молодих усім Житомиром! Стравами української кухні, різноманітними смаколиками, козацьким кулішем, гарбузовою кашею можна буде поласувати у весільному наметі, який буде своєрідною зоною футкорду. Навіть малечі буде де і чим розважитись: майстер-класи, міні зоопарк із свійськими тваринами, яких можна буде спостерігати, навіть покормити та погладити, а також спробувати себе в ролі маленького кухаря, взявши участь у приготуванні гарбузової каші», - інформує мерія.

Бажаючих запрошують на Замкову гору поринути в таїну українського села.

Повідомляють, що в місті триває підготовка до Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та Дня Захисника України.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно міськрада оголосила конкурс-кастинг для сміливих молодят, які планують одружитися 14 жовтня, а також запрошувала майстрів для проведення майстер-класів з виготовлення весільного подарунка для молодят.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі