Місто

У Житомирі відкрили сучасну тренажерну залу Favoryt Gym

4 October 2016, 16:19

Нова сучасна тренажерна зала для тих, хто цінує якість і комфорт, відкрилася на території житлового комплексу «Фаворит». З такої нагоди до закладу завітали перші гості.

«Сьогодні ми започатковуємо новий напрямок нашої діяльності. Напрямок послуг, а саме фітнесу. Компанія "Фаворит" має декілька напрямків діяльності, започатковуючи наші справи, ми завжди керуємося тим, що маємо ціль досягнути найкращих результатів. На приклад у нас є агропромислове підприємство, яке на сьогоднішній день дає найкращі врожаї в Україні, у нас є підприємство харчової промисловості, яке робить найкраще масло та згущене молоко. Ми будуємо будинки за європейськими стандартами і прикладемо максимум зусиль, щоб наші послуги, які ми будемо надавати, теж стали найкращими. Ласкаво просимо і нехай нам щастить», - звернулася до присутніх співзасновниця компанії «Фаворит» Жанна Розенблат.

Потрапивши у Favoryt Gym, очі розбігаються: функціональна тренувальна зона для силової і аеробної підготовки оснащені повним комплексом необхідних першокласних тренажерів, також є зручні роздягальні з персональними шафами та душем. Поспілкувавшись з тренером, Іван одразу випробовує тренажери у роботі.

«Все класно, новенькі тренажери, досить цікаво, ти заходиш і тобі хочеться спробувати чогось новенького. Сама атмосфера буде тебе позитивно ти прийшов і займався своїми результатами», - ділиться враженнями Іван.

Досягнути бажаного результату у якомога коротший термін допоможе кваліфікований тренерський склад Favoryt Gym.

«В залі є абсолютно все обладнання, яке необхідне для прогресу, можна і набирати вагу, і скидати. Тут є кваліфікований персонал, який знає свою справу, приходьте до нас, ви обов'язково досягнете успіху», - каже тренер Ярослав Куликівський.

«Бажання - це 50% перемоги, не буде бажання - ніхто не змусить людину. Звісно у першу чергу також харчування, бо харчування - це наш будівельний матеріал, ну і обладнання - це важливо. Я працював у багатьох залах, але дане обладнання я можу поставити на одну і з перших сходинок», - говорить тренер Сергій Шевцов.

«Вартість абонемента на даний момент до кінця цього місяця в акційній ціні - 350 грн. Ми клієнтів не обмежуємо у часі відвідування і у тривалості перебування в залі. У нас всі абонементи безлімітні. У фітнес барі ви можете придбати усе, що необхідно для підтримання вашої форми від жироспалювання, від протеїнової групи або ж для набору маси можна обрати абсолютно все те, що вам запропонує тренер по вашій розробленій методиці», - розповідає адміністратор Олена Рибак.

Працюватиме Favoryt Gym з ранку до вечора, у будні та вихідні. Дізнатися більше та забронювати абонемент можна на сайті тренажерної зали.

Адреса: ЖК «Фаворит», вул. Івана Сльоти, 49Г

Телефони: 068 960 10 76, 095 917 16 75

Сайт: www.favoryt-gym.com.ua

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі