Суспільство

Львівська компанія відреагувала на звинувачення у незаконному вивезенні сміття в Житомирську область

4 October 2016, 18:20

ТОВ «Танк Транс Україна», яке займається транспортними перевезеннями, відреагувало на ситуацію з вивезенням львівського сміття до Житомирської області.

У листі компанії, який є у розпорядженні Житомир.info, зазначається, що вони були вражені новиною, де їх назвали порушниками.

«ТОВ «Танк Транс Україна», яка входить до складу Груп Компаній T.B. Fruit завжди турбується про навколишнє середовище. Саме тому, нами було підписано договір з ТОВ «АВЕ Львів», що займається збором i вивезенням сміття за межі Львова. Згідно умов договору нашим завданням виступає доставка сміття з точки А у точку Б. При здійсненні кожної поїздки, вантажівку супроводжує представник ТОВ «АВЕ Львів», який скеровує представника нашої компанії щодо маршруту і вигрузки сміття. Нас вразила новина щодо того, що нас прийняли за порушника, який нібито вивозить сміття на неузгоджені території. Зі свого боку хочемо повідомити, що у наші обов’язки не входить перевірка цільового призначення місця куди ми вивозимо сміття. Нам прикро, що склалась така ситуація, і ми переглянемо співпрацю з вищевказаною компанією», - йдеться у листі ТОВ «Танк Транс Україна».

Як повідомляв Житомир.info, прес-служба Житомирської облдержадміністрації повідомила, що 2 жовтня на території Ружинського району поліція склала адмінпротокол про несанкціонований вивіз сміття: порушником виявилася львівська фірма, яка займається перевезеннями, ТОВ «Танк Транс Україна»; відправник вiдходiв – ТОВ «АВЕ Львів», що займається збором i вивезенням сміття. 4 жовтня ОДА уточнила, що поліція передала всі документи представникам екологічної інспекції, які тепер займаються цією справою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі