Події

Управління Держпраці у Житомирській області завершило розслідування щодо ДТП за участі тролейбуса і вантажівки

6 October 2016, 11:20

 У Житомирі під час зіткнення тролейбусу №3 та вантажівки водій електротранспорту травмувала ногу.

Про це повідомляє прес-служба управління Держпраці у Житомирській області.

«Комісія, утворена Управлінням Держпраці у Житомирській області, завершила спеціальне розслідування групового нещасного випадку, що стався внаслідок дорожньо-транспортної пригоди з працівниками комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради.

1 липня 2016 року тролейбус, що рухався за маршрутом №3 у місті Житомирі, здійснив зіткнення з вантажним автомобілем, який був припаркований біля зупинки. Від сильного удару права частина тролейбуса сильно пошкодилась і травмувала нижню кінцівку водія КП «ЖТТУ», крім того, кондуктор, внаслідок падіння під час зіткнення, також отримала травми нижніх та верхніх кінцівок.

Комісія дійшла висновку, що даний нещасний випадок стався під час виконання потерпілими трудових обов’язків за режимом роботи підприємства. Нещасний випадок вважається пов’язаним з виробництвом і береться на облік КП «ЖТТУ», на потерпілих складаються акти за формою Н-1. Управлінням Держпраці у Житомирській області вже запропоновано ряд заходів щодо усунення причин настання нещасного випадку», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 1 липня близько 11.00 на проспекті Миру тролейбус врізався у фуру: двох осіб забрала «швидка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі