Місто

Житомиряни скаржаться, що водоканал три дні ігнорує прорив на вул. Івана Кочерги

6 October 2016, 12:59

У Житомирі на вулиці Кочерги третій день із люка тече вода, а комунальники не реагують. Про це розповіли житомиряни, які живуть і працюють неподалік. Вранці 6 жовтня на відрізку вулиці утворилися струмки, вода витікає у зливостоки.

«Вода біжить, гроші зливаються прямо туди. З учорашнього дня дзвонили в аварійку, робили запит і що? Ось вода біжить. Чиста вода біжить. Ніякої реакції ні вчора, ні сьогодні», - обурюється Жанна Ожеледа.

«Позавчора десь після обіду я вже побачив, що фонтанить з люку цього. Це водопровідна вода звичайна. Дзвонили всі. Дзвонили всі, хто тут працюють. Нам болить за це, бо це наші кошти спільні. Водопровідна вода просто витікає у ливнівки і все. Однак ви бачите, через дві доби ніякої реакції. Вода тече так як і текло позавчора», - каже Валерій Арушанян.

Отримати коментар від КП «Водоканал» Житомир.info не вдалося. Директор підприємства Андрій Нікітін повідомив, що нині він у відрядженні і порадив звернутися до головного інженера. Головний інженер Федір Гуйван також не прокоментував ситуацію телефоном, а запросив приїхати до нього.

На офіційному сайті КП «Житомирводоканал» повідомляється, що за минулу добу було підприємством було ліквідовано 6 аварій на водогінних мережах і 25 заторів на каналізаційних мережах. Також розміщено список із 7 адрес, де аварійні служби комунального підприємства працюватимуть 6 жовтня, але вул. Івана Кочерги у цьому переліку нема.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі