Події

Увечері біля житомирського пологового на Богунії «шукали вибухівку»

6 October 2016, 22:48

6 жовтня близько 18 години зупинка громадського транспорту «вулиця Романа Шухевича» (до перейменування – Сабурова) з боку обласного перинатального центру на Богунії в Житомирі була оточена правоохоронцями, поряд стояли декілька автомобілів поліції з мигалками.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

 Люди повідомляли, що перехожих не пускали на зупинку і начебто шукали вибухові пристрої.

На місці події кореспонденти Житомир.info з’ясували, що на зупинці правоохоронці знешкоджували підозрілий предмет.

Про нічийний чемодан на зупинці по просп. Миру, 45а поліції повідомили продавці розташованого поряд із зупинкою магазину продовольчих товарів. Вони розповіли, що протягом часу з 16.00 до 18.00 до них неодноразово зверталися покупці з тим, що на лавці поряд стоїть чемодан, за яким ніхто не приходить. Близько 19.00 працівники закладу подзвонили на лінію «102».

На місце події прибули поліцейські, а пізніше й вибухотехніки. Вони обгородили територію навколо зупинки і підірвали підозрілий предмет. Зі слів правоохоронців, у ящику знаходилися будівельні інструменти, зокрема, кілька гайкових ключів.

«Близько 19.36 надійшло повідомлення, що поблизу кіоска «Z-точка» є підозрілий предмет – сумка чорного кольору та ящик червоного кольору. Одразу приїхали слідчо-оперативна група, наряд патрульної поліції, які в подальшому прийняли рішення викликати групу вибухотехніків, які будуть займатися розмінуванням. Людей з місця пригоди було евакуйовано. Після підірвання гідроударом виявили, що жодних (небезпечних) предметів немає», - розповів слідчий Житомирського відділу поліції Андрій Омельчук.

Як повідомляв Житомир.info,  у квітні 2016 року на вулиці Великій Бердичівській у Житомирі через підозрілу валізу на зупинці перекривали рух транспорту. Як виявилося, у валізі знаходився музичний інструмент.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі