Економіка

Фірмі не вдалося оскаржити результати тендеру на ремонт траси Васьковичі - Шепетівка в Житомирській області

8 October 2016, 11:44

Антимонопольний комітет України відмовив у задоволенні скарги ТОВ «БК «Труд» щодо порушення Службою автомобільних доріг у Житомирській області Держагенства автомобільних доріг України порядку проведення процедур закупівлі робіт з капітального ремонту автомобільної дороги Васьковичі – Шепетівка.

Про це на своїй сторінці у Facebook 7 жовтня написала Державний уповноважений Антимонопольного комітету України Агія Загребельська.

«Розглянули скаргу ТОВ «БК «Труд» щодо порушення Службою автомобільних доріг у Житомирській області Держагенства автомобільних доріг України порядку проведення процедур закупівлі робіт з капітального ремонту автомобільної дороги Васькович - Шепетівка на ділянках км 77+500 - км 81+400. Винесли рішення, яким відмовили в задоволенні скарги», - написала держуповноважений.

У соцмережі Агія Загребельська зазначає, що замовник оголосив про проведення закупівлі 07.07.2016 р, а пропозиції, крім скаржника, подали ПП «Артембуд», ПП «Автомагістраль» (переможець) та ТОВ «Ростдорстрой» (допущено до оцінки).

Скаржник не погоджувався з рішенням замовника щодо відхилення його пропозиції та просив скасувати рішення замовника щодо визначення переможця. У ході розгляду скаргу колегія АМКУ встановила, що пропозиція скаржника була відхилена правомірно, а підстави для задоволення скарги відсутні, - відзначає держуповноважений.

Як повідомляв Житомир.info, 31 серпня ПП «Автомагістраль», зареєстроване у с. Синяк Вишгородського району Київської області, виграло тендер на капітальний ремонт автодороги Васьковичі - Шепетівка на ділянці км 77+500 - км 81+400 в Житомирській області (вартість – 49,2 млн грн). У серпні-вересні 2016 року фірма «Автомагістраль» виграла три тендери Служби автомобільних доріг у Житомирській області на загальну суму 118 мільйонів гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі