Політика

Павло Дзюблик вкотре очолив рейтинг депутатів-мажоритарників за результатами роботи в окрузі

12 October 2016, 11:15

 Громадянська мережа ОПОРА, яка здійснює моніторинговий проект у 105 виборчих округах України, опублікувала рейтинг депутатів-мажоритарників за результатами їх роботи у липні 2016 року.  

Так, вже декілька місяців підряд перше місце залишається за депутатом Верховної Ради України фракції «Народний фронт» Павлом Дзюбликом. Народний обранець й цього разу став лідером за кількістю поданих депутатських запитів, що стосуються проблем його округу (3 таких запити) та за кількістю проведених особистих прийомів громадян у липні (8).

У підсумку проведеного моніторингу, який включав аналіз таких видів діяльності депутатів як законодавча активність та активність депутата у його виборчому окрузі/області, громадянська мережа ОПОРА визначила Павла Дзюблика лідером рейтингу за показниками роботи у липні поточного року.

Варто зазначити, що друге місце рейтингу посів також представник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак.

Довідково:

У 2016 р. громадянська мережа ОПОРА здійснює моніторинговий проект у 105 виборчих округах 24 областей України та міста Київ. Моніторингова кампанія передбачає щомісячний комплексний аналіз діяльності 105 народних депутатів, обраних за мажоритарною складовою, у їхніх округах. Зокрема, моніторинг включає аналіз таких видів діяльності депутатів:

1). Аналіз законодавчої активності (кількість постанов, законопроектів та запитів, ініційованих депутатом, зокрема таких, які стосуються проблем його округу; відвідуваність засідань комітетів та пленарних засідань ВРУ, виступи депутата тощо);

2). Аналіз активності депутата у його виборчому окрузі/області (кількість і регулярність роботи громадських приймалень депутата, проведення депутатом особистих прийомів громадян та їхня відповідність дням для роботи з виборцями відповідно до графіку ВРУ, кількість візитів у округ та участь у роботі місцевих органів влади, звітування депутата про свою роботу).

 
Прес-служба ПП "Народний Фронт"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі