Місто

У житомирському управлінні транспорту розповіли, скільки перевізників зараз працює на маршруті №11

12 October 2016, 12:42

Житомиряни помітили, що останнім часом на маршруті №11 «вул. Красовського - Паперова фабрика» збільшилася кількість машин.

Про це вони повідомили Житомир.info.

«У місті побільшало маршруток під номером 11. Стоїш на зупинці, а вони під’їжджають кожні 5 хвилин, інші маршрутки доводиться чекати набагато довше», - розповідають читачі.

В управлінні транспорту та зв’язку Житомирської міської ради Житомир.info пояснили, хто зараз обслуговує маршрут №11.

«Управлінням транспорту та зв’язку було розміщено на сайті Житомирської міської ради оголошення про те, що ми шукаємо перевізника на даний маршрут (№11). Були підготовлені відповідні документи. Документи надали два перевізника: АТП та ПП «Шеріфф». За результатами виїзної комісії, яка виїжджала безпосередньо на базу до обох перевізників для огляду автотранспортних засобів, згідно огляду бази, і наданої документації обома перевізниками було прийнято рішення обрати для виконання тимчасового перевезення, на тимчасовий договір, ПП «Шеріфф». Тому, на даний момент, з ПП «Шеріфф» був укладений тимчасовий договір на 3 місяці. Станом на вчорашній день (11 жовтня) до мене доходили чутки про те, що АТП здійснює неофіційно рух транспорту по 11 маршруту. Цей момент контролює трансбезпека. На трансбезпеку були направленні управлінням транспорту і зв’язку відповідні листи, аби вони перевірили ці моменти для того, аби перевезення виконувалися перевізником згідно укладених договорів. Договір укладений на 8 автотранспортних засобів, але ви маєте розуміти, що на даний маршрут, №11, є два договори: один на чотири графіки, інший на 8 графіків. Той, що на 4, був укладений раніше, у 2013 році з підприємством АТП. Цей договір не був розірваним. Потім, з часом, у 2015 році був укладений ще один договір на 8 транспортних засобів, і також перевезення здійснювало АТП. Тобто, АПТ їздило по двох. Згідно постанови суду, яка надійшла в управління транспорту, ми зобов’язані були розірвати договір той, який був укладений на 8 транспортних засобів. На даний момент, згідно договорів по 11 маршруту мають їздити 4 автотранспорти АТП, і 8 автотранспортних засобів ПП «Шеріфф», тобто всього має бути 12», - пояснила начальник управління транспорту та зв’язку Житомирської мерії Вікторія Климчук-Побережник.

В розпорядженні Житомир.info є копія листа ПП «Шеріфф» до управління Укртрансбезпеки в Житомирській області, в якому перевізник просить «провести перевірку тривалістю в декілька днів з виїздом на маршрут №11 та притягнути до відповідальності ТДВ «Житомирське АТП11827» за протиправну діяльність щодо здійснення перевезень на маршруті № 11 «вул. Красовського-Паперова фабрика».

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці вересня 2016 року управління транспорту та зв’язку розмістило на сайті  Житомирської мерії оголошення про те, що шукає перевізника для трьох маршрутів: №11, №2, №26.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі