Суспільство

У Коростені до свята захисника і Покрови відкриють фонтан

13 October 2016, 09:04

Коростенський завод МДФ запрошує мешканців та гостей міста Коростень і Коростенського району на урочисте відкриття фонтану, присвячене Дню захисника України та свята Покрови Пресвятої Богородиці.

14 жовтня о 17.00 на центральній площі міста відбудеться святкове дійство, центральний елементом якого стане урочисте відкриття фонтану.

У програмі заходу передбачено флеш-моб від дитячого колективу танцювальної студії «Форма» та святковий концерт за участю зірок українського шоу-бізу: заслужених аристів України Олександра та Світлани Зайченко, переможця телешоу «Голос країни» Івана Ганзери, переможця телеконкурсу «Караоке на Майдані» та телепроекту «Шанс» Сергія Слісаренко.

Коростенський завод МДФ добре відомий коростенцям та жителям України своєю продукцією, але і щедрою благодійною діяльністю, освітніми програмами для мешканців північних районів Житомирщини та участю у благоустрої Коростеня.

В цей святковий день адміністрація заводу вирішила подарувати Коростеню та всім мешканцям міста фонтан на центральній площі, який стане окрасою міста і милуватиме око коростенцям.

Запрошуємо всіх святкувати з нами!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі