Місто

Житомирська 95-ка завоювала друге місце на чемпіонаті з футзалу серед підрозділів ВДВ

13 October 2016, 17:54

Команда житомирської 95-ї окремої десантно-штурмової бригади (донедавна – 95 ОАМБр) завоювала друге місце на чемпіонаті з футзалу на Кубок Командувача Високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

Про це 13 жовтня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Три дні поспіль у Житомирі на базі навчального центру ВДВ тривала боротьба у Чемпіонаті з футзалу на Кубок Командувача Високомобільних десантних військ Збройних Сил України. Змагалися за перемогу 9 команд, які представляють військові частини ВДВ. Переможців привітали заступник голови ОДА  Ярослав Лагута, заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов та начальник штабу – перший заступник Командувача ВДВ ЗСУ полковник Андрій Ковальчук», - інформує прес-служба.

Переможцями змагань стали:

І місце: команда Миколаївської 79-ї окремої десантно-штурмової бригади;

ІІ місце: команда 95-ї окремої десантно-штурмової бригади;

ІІІ місце: команда 199 навчального центру ВДВ.

Грамотами також відзначили військових у номінаціях «Кращий тренер турніру», «Кращий бомбардир турніру», «Кращий гравець турніру», «Кращий голкіпер турніру», 95-а бригада отримала диплом «За волю до перемоги».

Команди, які не увійшли у трійку призерів, відзначені дипломами учасників ІІ Чемпіонату України серед підрозділів ВДВ ЗСУ, - пишуть на сайті ОДА.

Нагадаємо, 11 жовтня в Житомирі стартував чемпіонат України з футзалу серед підрозділів ВДВ ЗСУ.

Фото Житомирської мерії та Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі