Події

У Новограді-Волинському чоловік ледь не загинув під час пожежі у власній квартирі

16 October 2016, 12:45

У місті Новограді-Волинському сталася пожежа в одній із багатоповерхівок. Внаслідок загоряння дивану ледь не загинув власник однокімнатної квартири.

Про це повідомляють на сайті управління ДСНС в Житомирській області.

«15 жовтня о 21:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в однокімнатній квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в місті Новоград-Волинський. По прибуттю на місце події вогнеборців 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини було встановлено, що помешкання вже повністю заповнено димом. Під час проведення розвідки в апаратах на стиснутому повітрі, в житловій кімнаті бійці ДСНС виявили осередок загоряння – це був диван. Також з’ясувалось, що ще до прибуття рятувальників один із сусідів почув стогін із зазначеної квартири. Вибивши ногою вхідні двері, він побачив господаря – 1965 року народження, який лежав на підлозі у коридорі. Постраждалого було негайно передано лікарям швидкої допомоги», – йдеться у повідомленні.

Силами рятувальників вже о 21:30 пожежу локалізовано, а о 22:00 ліквідовано. Також ними не допущено подальшого розповсюдження вогню по всьому помешканню. Пожежею знищено диван і пошкоджено оздоблення стін.

Як повідомляв Житомир.info, У Житомирській області на місці ДТП загинув чоловік, на якого наїхав Volkswagen.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі