Суспільство

У Малині школи почнуть опалювати з 24 жовтня, учнів відправили на осінні канікули

17 October 2016, 12:58

У малинських школярів осінні канікули розпочалися раніше.

Про це повідомляє сайт Малинської міської ради.

«У зв’язку з початком опалювального сезону у загальноосвітніх закладах міста з 24 жовтня відділ освіти виконавчого комітету Малинської міської ради рекомендував керівникам навчальних закладів міста перенести канікули, заплановані з 31.10.2016р. по 06.11.2016р., на період з 17.10.2016р. по 23.10.2016р.», - йдеться на сайті Малинської міськради.

Начальник відділу освіти Малинської міської ради Микола Шеренюк розповів Житомир.info про те, що розпорядженням міського голови було запропоновано розпочати опалення у місцевих школах з 24 жовтня.

«Розпорядженням міського голови опалювальний сезон визначено з 24.10 в загальноосвітніх навчальних закладах. У дошкільних закладах з 10 жовтня, а школи було запропоновано з 24 жовтня, чим, можливо, є економія бюджетних коштів, у зв’язку з їх недостатністю. Саме тому було вирішено зробити цей тиждень канікул, а потім розпочати навчання і опалення», - розповів Микола Шеренюк.

Начальник управління освіти Житомирської ОДА Вадим Калінін повідомив Житомир.info про те, що можливо, у Народичах також на канікули можуть піти школярі трьох шкіл.

«Можливо, раніше на канікули підуть школярі трьох шкіл в Народичах. Ті школи, які на альтернативному паливі працюють у нормальному режимі, а з трьома, які на газу є невеличкі проблеми, які зараз вирішуються», - сказав Вадим Калінін.

Зазначимо, у житомирських школярів осінні канікули розпочнуться з 24 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі до опалення підключені всі житлові будинки та соцоб’єкти, крім одного дитсадка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі