Події

Наслідки вибуху в приватному будинку Житомира: вигоріла кімната та госпіталізований з опіками господар

18 October 2016, 13:26

У Житомирі 18 жовтня на гасіння пожежі у двоповерховому житловому будинку виїздили 9 рятувальників на двох спецавтомобілях.

Про це повідомив сайт управління ДСНС у Житомирській області.

«18 жовтня о 10:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в 2-х поверховому приватному житловому будинку в м. Житомир. Про це рятувальників сповістила сусідка, побачивши дим із оселі. До місця виклику негайно виїхало 2 відділення вогнеборців 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Житомир. По їх прибуттю з вікна другого поверху та горища йшов густий дим. Провівши розвідку в апаратах на стиснутому повітрі, осередок займання було виявлено у житловій кімнаті другого поверху. Сильна задимленість та висока температура всередині значно ускладнювали роботу. Силами бійців ДСНС о 10:25 пожежу вдалося локалізувати, а о 10:50 – ліквідувати», - інформують надзвичайники.

На сайті також повідомляється, що внаслідок надзвичайної події господар помешкання отримав опіки різного ступеню. Лікарі швидкої допомоги транспортували постраждалого до лікарні.

«Крім того, у результаті інциденту вогнем пошкоджено оздоблення стін та стелі у кімнаті, а також знищено окремі речі домашнього вжитку. До ліквідації загоряння залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки. Причина загоряння наразі встановлюється фахівцями правоохоронних органів», - пише управління ДСНС.

Начальник сектору зв'язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю УДСНС в Житомирській області Оксана Ковальчук підтвердила Житомир.info, що пожежа виникла в будинку, де зранку 18 жовтня стався вибух. 

Як повідомляв Житомир.info, вибух стався на вул. Івана Гонти через необережне поводження господаря будинку з набоями та електроінструментом.

Фото управління ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі