Події

У Житомирській області затримали парубків, які з’їздили у сусіднє село на викраденій «Волзі»

19 October 2016, 09:16

16 жовтня до поліції звернувся житель Чуднівського району Житомирської області з повідомленням про викрадення його автомобіля.

Цього ж вечора правоохоронці знайшли «Волгу» у сусідньому селі, а згодом затримали і двох чоловіків, причетних до її угону, - повідомлив 19 жовтня відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Заявник розповів, що він разом зі знайомими увечері перебував в одному з кафе у смт Вакуленчук, де і проживає. Свій автомобіль ГАЗ-31029 залишив, припаркувавши поблизу закладу. Однак транспортний засіб зник упродовж часу з 19.30 до 19.45. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Чуднівського відділення поліції», - повідомляє сайт ГУ Нацполіції.

З’ясувавши обставини, інспектори дізналися, що під час перебування у закладі у 23-річного заявника виник конфлікт з двома іншими відпочивальниками. За словами очевидців, саме ці особи й сіли до «Волги» й поїхали геть.

«Поліцейські виявили транспортний засіб із механічними ушкодженнями у сусідньому селі поблизу іншого кафе. Згодом знайшлися і самі угонщики, як з’ясувалось, 19-річні місцеві жителі. Нині обидва дають свідчення у відділенні поліції, а за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті, такі дії караються як штрафом, так і обмеженням чи позбавленням волі терміном від 3 до 5 років», - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2015 року 19-річний житель Житомирській області викрав автомобіль і потрапив на ньому в ДТП. У серпні 2016 року в Новограді-Волинському двоє молодиків викрали автомобіль, щоб покататись.

Фото ГУ НП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі