Суспільство

У колонії в Житомирській області змагалися кінологи: переможці виграли реманент для службових собак

20 October 2016, 10:45

18 жовтня 2016 року на базі Бердичівської виправної колонії (№70) в Житомирській області відбулися змагання з багатоборства кінологів на першість управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області.

Про це 19 жовтня написав сайт управління ДПтС в Житомирській області.

«На змаганнях право назватись кращою кінологічною службою серед установ виконання покарань Житомирщини виборювали 5 команд у складі старших інспекторів з кінології, молодших інспекторів-кінологів та їх службових собак. Оцінювала учасників змагань суддівська колегія на чолі із викладачем циклу кінологічної підготовки Хмельницького училища підвищення кваліфікації та перепідготовки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України Людмилою Бартєньєвою», - інформує сайт.

Під час змагань їх учасники виконували нормативи ряду вправ та завдань – загальний комплекс підготовки, робота по сліду, вибір речі, затримання людини, яка чинить втечу, подолання смуги перешкод, охорона затриманого та захист молодшого інспектора-кінолога тощо.

«За результатами змагань перше місце здобув молодший інспектор-кінолог Бердичівської ВК-70 Сергій Махмудов з службовим собакою Астором, друге місце посіли молодший інспектор-кінолог Коростенської ВК-71 Віталій Сульєв та його собака Баір, третій результат показав кінолог Бердичівської ВК-70 Дмитро Новарчук із собакою Аслан. Переможець та призери були нагороджені грамотами управління, реманентом для службових собак та сертифікати на реманент для службових собак від благодійного фонду «Нехай світ пізнає Україну», - інформує прес-служба управління.

Загальнокомандне перше місце посіла команда Бердичівської ВК-70, друге місце – команда Коростенської ВК-71, трете місце зайняла команда кінологів Райківської ВК-73.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2015 року в кінологічний центр при УМВС України в Житомирській області на курси підвищення кваліфікації приїхали 15 кінологів з різних регіонів України.

Фото прес-служби управління ДПтС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі