Суспільство

Швидкісний Інтернет у Житомирському регіоні. Чому саме «Фрінет»

24 October 2016, 12:50

Високу швидкість та лояльні умови підключення сьогодні пропонують майже всі Інтернет-оператори, і це давно перестало бути чимось незвичайним. Ціни також часто є більш-менш рівними, і дуже низька абонплата швидше викликає підозру, а не бажання стати клієнтом.

В наш час користувачі всесвітньої мережі вже є більш досвідченими, більш вимогливими, і тому під час вибору провайдера на перший план виходить така складова, як можливість підключитися там, де не так багато Інтернет-операторів. Кожен прагне отримати по-справжньому стабільний зв’язок та скористатися додатковими послугами.

Ми, Інтернет-оператор «ФРІНЕТ», працюємо на ринку України вже більше 9 років. За цей час ми побудували надійну кабельну мережу в 16 містах України, і сьогодні обслуговуємо більше 120 тис абонентів. Переважна більшість клієнтів залишаються з компанією впродовж років, що є найкращим підтвердженням високої якості наших послуг.

То ж, чому вам варто звернути увагу саме на «ФРІНЕТ»?

По-перше, мережі «ФРІНЕТ» розповсюджуються як у багатоквартирних будинках, так і у приватному секторі Житомирської області. Якщо ви мешкає у м. Житомир, Бердичів, Коростишів, Старокостянтинів, Черняхів, Шепетівка, ми вже сьогодні знайдемо можливість підключити вас до Інтернет. Якщо ваш дім знаходиться у іншій частині Житомирщини, зверніться до нашого офісу і проконсультуйтесь щодо можливості підключення.

По-друге, ми використовуємо якісне нове обладнання, яке гарантує стабільність зв’язку. У наш час, коли ви працюєте та спілкуєтесь переважно за допомогою саме Інтернету, це вкрай важливо.

По-третє, у нас ви можете замовити такі додаткові послуги, як антивірус, високоякісне цифрове телебачення та кіно, додаткова ip-адреса та інше. Так «ФРІНЕТ» забезпечить вас усім необхідним, аби ваше перебування у мережі Інтернет було безпечним, та щоб ви могли скористатися всіма перевагами цифрових сервісів нового покоління.

Варто додати, що у компанії працюють досвідчені фахівці, які проконсультують вас з усіх питань. Майстри з підключення виїжджають до клієнтів одразу після отримання замовлення. В середньому новий абонент може бути підключеним до мережі впродовж 1-2 днів. Також ми працюємо з юридичними особами і якщо вам треба провести Інтернет до офісу, ми завжди готові для вас працювати.

Дізнавайтеся більше про послуги та акції компанії «ФРІНЕТ» (ТМ «Оз») на сайті www.o3.ua, за телефонами (0412) 47-50-50, (067) 407-66-52, або в офісі компанії в місті Житомир за адресою вул. вул. Хлібна, 27.

Бажаємо вам комфортного перебування у мережі Інтернет!  

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі