Влада

У готелі «Житомирі» після реконструкції влада збирається відкрити обласний ЦНАП

21 October 2016, 11:54

Готель «Житомир» планують реконструювати таким чином, аби зосередити у частині його приміщення установи, пов’язані з обслуговуванням населення. Зокрема на першому поверсі збираються розмістити загальнообласний центр надання адміністративних послуг. Рішення про передачу управлінню капітального будівництва міськради розробленої проектної документації, необхідної для проведення тендерних процедур, члени виконкому схвалили 21 жовтня під час позачергового засідання.

«За» проголосували всі 17 присутніх членів виконкому (загалом у виконкомі – 25 осіб).

«Виготовлена проектна документація на реконструкцію готелю «Житомир» за адресою майдан Перемоги, 6 з метою розміщення ЦНАПу. Просимо дозволу на передачу УКБ для виконання цих робіт», – сказала заступник директора департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради Євгенія Черкасова.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин пояснив, що після реконструкції у готелі знаходитиметься одразу декілька установ із надання послуг населенню. Зокрема на першому поверсі працюватиме ЦНАП, до якого зможуть звертатися не лише городяни, а й жителі області загалом.

«На першому поверсі готелю «Житомир» ми зробимо ЦНАП площею близько 1,5 тис. кв. м. У мене буквально два дні тому була зустріч із т.в.о. голови Житомирської облдержадміністрації Ігорем Гундичем. Ми зараз хочемо домовитися, щоб цей ЦНАП виконував функції і для жителів області. Є розуміння, що область може частково профінансувати цей проект на 4-5 млн грн. Тому в принципі, можна зробити великий ЦНАП для того, щоб наші люди могли отримувати послуги у центрі міста, у зручному місці, з хорошою транспортною розв’язкою. 1 числа відбуватиметься тендер, тому нам треба технічну документацію передати на УКБ. Туди (в готель «Житомир», – ред.) будуть заводитися лінії окремі, і по енергозабезпеченню з першого класу, та Інтернет, сервери, наша система відеонагляду «Безпечне місто», – щоб усе було в одному місці. Всі структури, які пов’язані з обслуговування населення, ми плануємо перевести туди, зокрема й розрахункові «Теплокомуненерго» і водоканалу, щоб люди не їздили на водоканал за якоюсь довідкою, а могли все в одному місці отримали, тобто створимо «єдине вікно», – уточнив мер міста.

Як повідомляв Житомир.info, у місті Житомирі близько 300 людей щоденно приходять у ЦНАП, щоб замовити довідку, або отримати консультацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі