Події

Житомирські митники «накрили» російську компанію, яка возила товари у «ДНР»

21 October 2016, 16:39

Житомирська митниця ДФС за сприяння Національної митної служби Фінляндії припинила незаконну діяльність російської компанії щодо переміщення промислових товарів на тимчасово окуповану територію України.

Про це повідомляють на сайті ДФС у Житомирській області.

«Підставою такої перевірки стало повідомлення Національної митної служби Фінляндії про те, що ряд промислових товарів вартістю понад 500 тис. грн у грудні 2015 року були ввезені на територію так званої «ДНР» і доставлені у місто Донецьк. Вказаний вантаж переміщувався в одному з транспортних засобів, який у порушення митного та прикордонного законодавства з території Російської Федерації в’їхав на митну територію України, що тимчасово окупована. Під час перевірки посадові особи Житомирської митниці ДФС встановили, що таке переміщення було організовано одним із керівників компанії перевізника, що зареєстрована та знаходиться на території Ростовської області Російської Федерації», – йдеться у повідомленні.

Щодо керівника вказаного підприємства у вересні 2016 року порушена справа про порушення митних правил за ст. 482 Митного кодексу України, транспортний засіб, який використовувався для переміщення товарів, вилучений.

Як повідомляв Житомир.info, Прикордонний наряд на українсько-білоруському кордоні виявив підозрілий автомобіль «КІА» СЕЕD, яким керував росіянин.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі