Місто

У Житомирі 14 команд змагаються у кіберспортивному турнірі

22 October 2016, 17:53

Житомирські любителі комп’ютерних ігор влаштували міський турнір 22 жовтня, щоб визначити кращу команду. Загалом у ZTGAMERS LAN-CUP взяли участь близько 70 гравців.

«Сьогодні проходить турнір з СS:GO 5x5, багато учасників - 14 команд, в кожній команді по 5 чоловік. Всі учасники змагаються за перше місце, приз - близько тисячі гривень. Плюс спонсори дають ще свої призи. Турнір триватиме близько доби, тому що прийшло багато команд. Нам цікаво просування кіберспорту в Житомирі, щоб у нас формувалися команди, проводити турніри. Ми навіть хочемо створити студентську лігу, щоби люди в кожному ВНЗ збиралися в команди, грали, приходили», - каже організатор турніру Володимир Владімірцев.

Гравці ретельно готувалися до турніру, тренувалися у командах.

«Ми зібрали команду, розібрали карту, обговорили свої місця, хто, де буде скидати, дивитися. Пограли декілька карт за вечір і сьогодні приїхали спробувати свої сили на турнірі», - каже учасник змагання Антон Биков.

«Мабуть, для когось це буде професія майбутня. Я тренуюсь після школи зазвичай з 2 години до 11 вечора», - розповідає учасник турніру Всеволод Яремчук.

«Ці змагання проходять регулярно, а приходимо ми сюди спеціально, щоб подивитися, хто сильніший, де наші мінуси, бо тільки в таких масштабах ми можемо зрозуміти, як нам зробити свої навики кращими», - говорить Олександр Ванільчук.

Триватиме турнір до 23 жовтня, результати організатори оприлюднять у групі ZTGAMERS - Кіберспортивный Житомир.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі