Місто

Автовикуп у Житомирі: швидко продати старий автомобіль стало легше

26 October 2016, 09:15
Житомирянам більше не потрібно витрачати дорогоцінний час на пошук покупця, давати оголошення чи їздити на авторинки, аби продати свій автомобіль.

Продати, купити чи обміняти авто без зайвого клопоту житомиряни можуть у мережі салонів «АвтоБазаR», що знаходиться за адресою: проспект Незалежності, 57 на території автосалону NISSAN. Автомобільний сервіс розширює спектр послуг, що стосується будь-яких маніпуляцій зі старою автівкою. Ви можете продати старий автомобіль, обміняти старе авто на нове або ж придбати стару автівку у кредит.

«АвтоБазаR» приймає будь-яку марку автомобілю, незалежно від року випуску та технічного стану. Ми поважаємо свій та Ваш час, тому оформлення документів займає мінімальну кількість часу на укладання договорів. В короткий строк ви зможете отримати гроші за продаж вашого авто і отримати на руки всі необхідні документи. 

Для тих, хто хоче придбати автомобіль, ми завжди готові запропонувати широкий вибір марок та широкий діапазон цін, адже інтереси клієнта – понад усе. Для тих, хто не надто поспішає з продажем, у мережі салонів можуть безкоштовно залишити авто на комісію.

Це означає, що власник привозить своє авто на майданчик салону «АвтоБазаR» і залишає під пильним наглядом. Тим часом менеджери з продажу приймають авто, фіксують ціни та пропонують авто іншим клієнтам. Весь цей час компанія забезпечує охорону та цілодобовий нагляд за вашою автівкою.

Тепер вам не потрібно хвилюватися і ускладнювати своє життя з продажем авто. «АвтоБазаR» надасть повний спектр послуг з продажу, покупки та обміну вживаного авто на вживане або нове. Майданчики компанії вже є у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Рівному, Червонограді, Стрию, Хмельницькому, Вінниціта Чернівцях,  а відтепер у Житомирі.
Звертайтеся, ми завжди будемо раді Вас бачити та надати послуги вищого ґатунку!

Завітайте до нас за адресою: м. Житомир, проспект Незалежності, 57, на території автосалону NISSAN або телефонуйте +38 (068) 300 65 00 або +38(073) 300 65 00.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі